You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

 

Generál kivitelezés

Kimondottan mezőgazdasági létesítményekkkel foglalkozó szakcég HETTYEI-ÉPTECH KFT, mint generál kivitelezőket tiszta szívből ajánljuk több éve szoros együttműködésünk alapján.

A kivitelező cég vállal nagy fesztávú ipari- mezőgazdasági és logisztikai célra használt csarnokok, inkubátor házak építését, kivitelezését Mezőzazdasági kivitelezéseken túl vállal Ipari, Közületi, és Magán beruházásokat.

A tevékenységi kör magában foglalja a tervezési, engedélyezési és a teljes körű kivitelezési folyamatokat egyaránt. A támasztott igények és későbbi funkció függvényében a csarnok készülhet előre gyártott vagy monolit vasbeton pillérvázas szerkezettel illetve köztes alátámasztást nem igénylő acél keretvázzal.

Az optimális kialakításról, tájolásról a helyszíni bejárás során egyeztetünk a megrendelővel és amennyiben igény van rá, a kapott információk tükrében készítünk egy előzetes dokumentációt. Ezen munkaközi rajz készítésekor felülvizsgáljuk az építmény szerkezeti csomópontjait, a beépíthető anyagainak minőségét és méreteit minden érintett hatósággal és szakiparral konzultálva, hogy az ajánlatban már a konkrét funkciónak ideális ár/érték arányú megoldások szerepeljenek.

Vállaljuk létesítmények pályázati anyagainak teljes körű összeállítását a végleges tervek elkészültével vagy már kész meglévő tervdokumentációk alapján is.

Tervezéseinket sokszor közös együttműködés jellemzi a Hettyei-Éptech KFT.-vel, kivitelezéssel kapcsolatos további információkért kattintson az alábbi linkre!

Hettyei-Ép

TERVEZÉS

Engedélyes terv, kiviteli tervkészítés

KAPCSOLAT

Elérhetőségünk, telefonszámunk,címünk