You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

 

Telepek komplett tervezése:

 

  • Mezőgazdasági telepek kialakításánál (legyen az meglévő átálakítása vagy új zöldmezős beruházás) legfőbb célunk, hogy a beruházó igényeinek és a szakmai követelményeknek maximálisan megfeleljünk, amelyet már a tervezés fázisában szem előtt tartunk, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk.
  • Növénytermesztő telepek esetében szem előtt tartjuk a használhatóságot, a funkcionalitást, és a későbbi bővités lehetőségét. Fontosak a tervezés fázisában már az infrastruktúrával ( villamosáram víz, gáz megtáplálások, csapadékvíz kezelése, elvezetése, tüzivíztározók kialakítása) is foglalkozni.Szárítóüzemek, magtárak, stb.
  • Állattartó telepek esetében fontos, hogy a higiénia-, állatjóléti-, trágyakezelési- jogszabályok és a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el. Ezen szempontok alapján és a helyi adottságok, lehetőségek, a hosszú távú gazdaságos üzemeltetése, illetve a beruházás ár/érték arányának figyelembe vételével alakítjuk ki a megrendelővel közösen a koncepció tervet.

 

A terv tökéletesítése után a koncepcióból egy jól működő és hosszú távon használható telep valósítható meg, amely a mai modern kornak megfelelően és gazdaságosan üzemeltethető.

 

Cégünk vállalja állattartó telephelyek és kiegészítő létesítményeinek tervezését:

  • istállók, karámok, fedett etetők, trágyatárolók, biogáz fermentorok tervezését,
  • feldolgozók, élelmiszeripari épületek (vágópont, tejházak, fejőházak, húsüzem, üzemi épületek) tervezését,
  • raktárak, magtárak, silók, szárítók, alapanyag tárolók, hűtött tárolók tervezését,
  • géptárolók, szervizek, műhelyek, csarnokok, színek tervezését,
  • tűzi víz-tározók, telepi utak, térbetonok, hídmérlegek tervezését.

 

Vállaljuk meglévő és új épületek bejelentési, építés engedélyezési, fennmaradási, rendeltetés mód változtatási, és kiviteli tervdokumentációjának készítését, a kivitelezés során tervezői művezetését.

TERVEZÉS

Engedélyes terv, kiviteli tervkészítés

KAPCSOLAT

Elérhetőségünk, telefonszámunk,címünk