You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tervezés:

Az építész tevékenysége a hivatalos megfogalmazás szerint:
 

Építészeti-műszaki tevékenységnek minősül:

  • az építmény, építményrész megépítéséhez, bővítéséhez, felújításához, átalakításához, helyreállításához, korszerűsítéséhez, lebontásához, rendeltetésének megváltoztatásához szükséges, jogszabályban meghatározott tartalmú és részletezettségű építészeti-műszaki tervdokumentáció elkészítése.


Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig.

  • A tervezést a kezdeti lépésektől a különböző szakágaink bevonásával végezzük, így biztosított a mindenre kiterjedő komplex terv.


Filozófiánk, hogy a megrendelő, a tervező, a technológia, és a kivitelező közösen tudják megalkotni a leghatékonyabb épületet, létesítményt, ami garantálja a minőséget, a használhatóságot, és a hosszú távú gazdaságos működtetést.

  • A beruházó számára 3D látványtervvel biztosítjuk a tervezett létesítmények bemutatását, azok maximális átláthatóságával vizuálisan értelmezhető.

 

  • A tervek elkészítése mellett megbízására lebonyolítjuk az engedélyezést, átvállalva a sokszor hosszas engedélyezési eljárásban való közreműködést.

Munkáink nagy részét a Mezőgazdasági Tervezések teszik ki, ezeken felül vállalunk önkormányzati, közületi, és magán megrendeléseket is.

 

 

 

TERVEZÉS

Engedélyes terv, kiviteli tervkészítés

KAPCSOLAT

Elérhetőségünk, telefonszámunk,címünk