You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

  • Állattenyésztéssel kapcsolatos Mezőgazdasági tervezés:
  • Állattarttó szektorban megtalálható építmények
  • istállók, trágyatárolók, színek, hízlaldák
  • tárolók, tömegtakarmánytárolók, takarmánykonyhák
  • minden ami az állattenyésztéssel kapcsolatos épület, építmény tervezésével foglalkozunk!

  Haszonállatok tartásával kapcsolatos tervezéseknél legfőbb célunk, hogy az állat kényelmét, komfortját alakítsuk ki, amelyet már a tervezés első fázisában szem előtt kell tartani, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk.

Fontos, hogy a higiénia-, állatjóléti-, trágyakezelési- jogszabályok és a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el, legyen az egy egyszerű téli beálló vagy akár egy komplett zöldmezős telep kialakítása.

  • Az elmúlt 20 év kivitelezési szakmai tapasztait beillesztve készítjük a terveket,EU-s előírásoknak, az állatjólétnek, a használhatóságnak, és az üzemeltetés maximális szemelőttartása mellett, törekedve a legjobb ár-érték arányra.

Több éve dolgozunk technológus cégekkel közösen, amennyiben szükséges technológiai elemek beillesztését a technológus tervező, vagy technológiai beszállítók bevonásával közös egyeztetés alapján végezzük.

Filozófiánk, hogy a megrendelő, a tervező, a technológia, és a kivitelező közösen tudják megalkotni a leghatékonyabb épületet, létesítményt, ami garantálja a minőséget, a használhatóságot, és a hosszú távú gazdaságos működtetést.

Fontos, hogy ezeken az épületeken kívül az infrastruktúrával is szükséges foglalkozni.

  • Úthálózatok, csapadékvíz elvezetések, tüzivíztározók, ivóvíz és villamosáram hálózatokkal is tervezni szükséges, amelyek a későbbi fejleszthetőség szempontjából is fontos.

Forduljon hozzánk bátran, ha van egy megvalósítani való jó ötlete, elképzelése, mi megtervezzük álmait!

 

 

 

 

 

TERVEZÉS

Engedélyes terv, kiviteli tervkészítés

KAPCSOLAT

Elérhetőségünk, telefonszámunk,címünk