You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

  • Vágópontok, húsfeldolgozók,
  • Tejüzemek, sajtüzemek,
  • Zöldség és gyümölcsfeldolgozók,
  • Hűtőtárolók, hűtőházak, csomagolóüzemek

Élelmiszer előállító, gyártóüzemek tervezésénél legfőbb célunk, hogy a hatályos jogszabályoknak, technológiai igényeknek és a megrendelő végtermékeihez méretezve alakítsuk ki, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk.

Fontos, hogy a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el, legyen az egy vágópont vagy akár egy komplett zöldmezős üzem kialakítása. Ezen szempontok alapján és a helyi adottságok, lehetőségek, a hosszú távú gazdaságos üzemeltetése, illetve a beruházás ár/érték arányának figyelembe vételével alakítjuk ki a megrendelővel közösen a koncepció tervet, majd az engedélyes és kiviteli szintű terveket.

A tervek tökéletesítése után a koncepcióból egy jól működő és hosszú távon használható telepet lehessen megvalósítani, amely a mai modern kornak megfelelően és gazdaságosan üzemeltethető.

Fontos, hogy ezeken az épületeken kívül az infrastruktúrával is szükséges foglalkozni, úthálózatok, csapadékvíz elvezetések, tüzivíztározók, ivóvíz és villamosáram hálózatokkal, rendszerint fontos és a későbbi fejleszthetőség szempontjából szükséges ezen elemekkel is már a tervezés fázisában átgondoltan eljárni!

TERVEZÉS

Engedélyes terv, kiviteli tervkészítés

KAPCSOLAT

Elérhetőségünk, telefonszámunk,címünk